/ Stao sam na putu! Šta da radim?

Stao sam na putu! Šta da radim?

Stao sam na putu! Šta da radim?

Vozilo mi se pokvarilo na putu i ne mogu da nastavim dalje. Nalazim se u nepoznatom kraju, nikog ne poznajem i ne znam koga da pozovem. Šlep službe me mogu odvesti do nabližeg automehaničara ali kako da znam da je on kvalifikovan da ispravno dijagnostifikuje i reši moj problem, da li ima originalne delove na raspolaganju i da li ima isustvo u radu sa problemom na mom vozilu?

 

Turbo Servis Užice ima preko 35 godina iskustva u saradnji sa gotovo svim automehaničarima na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

 

Preko predstavništava u Beogradu i navedenim zemljama regiona, svakodnevno sarađujemo na trajnom i sigurnom otklanjanju kvarova na kamionima, putničkim vozilima, građevinskim, industrijskim i poljoprivrednim mašinama uz garanciju i najpovoljnije cene.

 

Ako ste stali na putu, pozovite Turbo Servis Užice!

 

Zavisno od lokacije na kojoj se nalazite, možete pozvati našu centralu u Užicu ili jedno od predstavništava u Beogradu, Podgorici, Banja Luci, Sarajevu ili Skoplju.

 

Obučenim i iskusnim predstavnicima Turo Servisa Užice opišite vaš problem i kvar i mi ćemo Vas uputiti na najadekvatnije majstore i automehaničare u vašoj blizini za koje smo se iz dugogodišnjeg iskustva uverili da posluju u skladu sa devizom Turbo Servisa Užice:

 

NAJNIŽA CENA ZA ORIGINALNI KVALITET